• 8
  • 13
  • 12

Apa sira milih kita?

Ningbo Jingyi Machinery Manufacturing CO., Ltd iki diadegaké ing taun 2006, specialized ing Trailer Coupler, Trailer Jack, Ball Gunung, Hand Winch, aksesoris Trailer Other. Engine Gunung, Tansmission Gunung, Suspension, Strut Gunung, Control Arm, Automotive Parts Rubber-Metal liyane. produk kita kang diekspor kanggo Eropah, South & Amerika Utara, East South, Asia lan ing.

Perusahaan ndarbeni peralatan produksi majeng lan tliti dhuwur instrument testing.

"Customer utomo, Quality pisanan" minangka pedoman pembangunan perusahaan, supaya Ngapikake kanggo kualitas. Perusahaan aktif pengacara lan usaha kanggo laku filsafat bisnis modern, wong-oriented, enterprising efforts.Completed proses technical, Manajemen ngelmu, sabab kamakmuran, produk enterprise.First kelas modern bakat-kelas lan layanan tulus pindhah tangan ing tangan karo sampeyan.

Read More

Featured produk

perusahaan warta

  • Thanksgiving Day-2019
    02/12/19

    Thanksgiving Day-2019

    Read More
  • 2020 NATM Convention & Trade Show
    17/10/19

    2020 NATM Convention & Trade Show

        Center, Las Vegas Tanggal: panganan 11-13 2020 Booth No: 1031
    Read More
  • Automechanika Shanghai 2019
    05/10/19

    Automechanika Shanghai 2019

    Vanue: Pameran National lan Convention Center (Shanghai) Booth No: 8.2N95 Tanggal: 3rd -6th Desember 2019
    Read More
  • AAPEX 2019
    05/09/19

    AAPEX 2019

    Vanue: Sands Expo & Convention Center, Las Vegas Tanggal: Nov 5-7th Booth No: 9240
    Read More

THANKS kanggo wektu