• 8
  • 13
  • 12

Kunaon anjeun milih kami?

Ningbo Jingyi mesin Manufaktur CO., LTD diadegkeun taun 2006, husus dina trailer Coupler, trailer Jack, Ball Gunung Tangkuban Parahu, Hand lir, asesoris trailer lianna. Engine Gunung Tangkuban Parahu, Tansmission Gunung Tangkuban Parahu, gantung, Strut Gunung Tangkuban Parahu, Control Arm, Automotive Bagian karét-Metal lianna. produk urang ayeuna keur diékspor ka Éropa, Selatan & Amérika Kalér, Wétan Selatan, Asia jeung saterusna.

Pausahaan owns parabot produksi canggih tur precision tinggi instrumen tés.

"Palanggan foremost, Quality mimiti" sakumaha tungtunan ngembangkeun parusahaan, tetep ngaronjatkeun pikeun kualitas nu. Pausahaan aktip ngajengkeun sarta narékahan pikeun latihan filsafat bisnis modern, jalma-berorientasi, enterprising efforts.Completed hiji kamajuan teknis, manajemén ilmiah, cukang lantaran karaharjaan, produk enterprise.First-kelas modern bakat-kelas na jasa ikhlas raket jeung anjeun.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • Thanksgiving Day-2019
    02/12/19

    Thanksgiving Day-2019

    Maca deui
  • 2020 NATM Konvénsi & Trade Tembongkeun
    17/10/19

    2020 NATM Konvénsi & Trade Tembongkeun

        Puseur, Las Vegas Tanggal: fed 11-13 2020 Booth No: 1031
    Maca deui
  • Automechanika Shanghai 2019
    05/10/19

    Automechanika Shanghai 2019

    Vanue: Pameran Nasional sarta Convention Center (Shanghai) Booth No: 8.2N95 Tanggal: 3 -6th Désémber 2019
    Maca deui
  • AAPEX 2019
    05/09/19

    AAPEX 2019

    Vanue: Sands Expo & Convention Center, Las Vegas Tanggal: Nov 5-7 Booth No: 9240
    Maca deui

Hatur nuhun pikeun waktos Anjeun